Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19)

26 Kasım 2012 Pazartesi

Öğrencilerimiz Girişimcilik Etkinliğinden elde ettikleri gelirin %20'sini Üniversitemiz Vakfı öğrenci bursu hesabına aktardı

Öğrencilerimiz Girişimcilik Etkinliğinden elde ettikleri gelirin %20'sini Üniversitemiz Vakfı öğrenci bursu hesabına aktardı

Öğrencilerimiz Girişimcilik Etkinliğinden elde ettikleri gelirin %20'sini
Üniversitemiz Vakfı öğrenci bursu hesabına aktardı
Mühendislik Fakültesi öğrencilerimiz, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. O. Murat Koçtürk tarafından verilen Genel Ekonomi dersi kapsamında,  12-14 Kasım  tarihleri arasında gerçekleştirdikleri "Girişimcilik Etkinliği"nden elde ettikleri gelirin 1600 TL'sini Üniversitemiz Vakfı öğrenci bursu hesabına aktardı.
Konuyla ilgili olarak bilgi veren Doç. Dr. O. Murat Koçtürk, "Öğrencilerimizin girişimcilik yeteneklerini geliştirmeleri, işbirliği yapmaları ve sorumluluk almaları amacıyla düzenlenen ve yaklaşık 350 öğrenci öğrencimizin katıldığı etkinlikte; öğrencilerimiz tarafından gıda, giyim, kozmetik ürünleri ve hediyelik eşyalar satıldı. Paintball, tüfek atışı, barfiks ve at gezintisi gibi eğlenceli oyunlar oynandı. Etkinlikte, hayatında hiç para kazanmamış olan çoğu öğrencimiz, ilk ekonomik faaliyetlerini gerçekleştirme imkânı buldu.  Elde edilen net kârın %20 'si olan 1600 TL,  Üniversitemiz Vakfı öğrenci bursu hesabına aktarıldı. Etkinliğe katılan başta Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli olmak üzere, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Çelik, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ümit Gökkuş, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tepeci, dekan yardımcıları, bölüm başkanları, öğretim elemanları ve idari personelimize çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli ise, Doç. Dr. O. Murat Koçtürk ve öğrencilerimizi gerçekleştirdikleri bu başarılı etkinlik için tebrik ediyor, Üniversitemiz Vakfı öğrenci bursu hesabına verdikleri anlamlı destek için de çok teşekkür ediyorum" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder